Artiklar
  Intervjuer
  Dokumentation
  Kurser
    Webbdesign
    JavaScript
    DHTML
    HTML
    CSS
    CGI
    XML
    ASP

  Forum
  Lag och Rätt
  Backup
  Färgverktyg
  Firewalls
  Ftp-klienter
  Ftp-servrar
  Html-editorer
  Länktestare
  Mailservrar
  Submiters
  Tillbehör
  Webläsare
  Webservrar
  Misc
  Skryt
  Nyheter
  Kontakta
  Om Citruz.nu
  Veckanssajt
     
"Webbyggarens smultronställe #1"

CITRUZ/RESURSER/WEBHOTELL

Webbhotell
På internet finns det huvudsakligen två olika typer av webhotell: 1:Betalhotell 2:Gratishotell. Betalhotellen ger förstklassig service och deras servrar likaså. Gratishotellen finansierar sig genom att sätta upp reklam på din sida som de sedan hoppas ska ge dem pengar ,dessa hotel håller ofta hyfsad klass men deras reklam är störande. Men det finns självklart undantag bland gratishotellen ,dessa sätter inte upp reklam på din sida men erbjuder ändå bra tjänster. Detta är endå inget för "experten" med tanke på att dom nästa aldrig erbjuder en att ha "egna" cgi script eller liknande och ingen oönskad reklam så om man vill använda sina kunskaper till max så får man nog ta och välja den lite dyrare vägen.

Betalhotell
Att lägga upp sin site på ett betalhotell kostar inte speciellt mycket och du får en betydligt bättre tjänst än om du skulle välja ett gratishotell.

Gratishotell
Om du av någon anledning inte vill betala ett webhotell så finns det många hotell för dig. Vad som är gemensamnt för dessa hotell är att de alla är gratis. Men däremot så lägger vissa av hotellen upp reklam på din sida som många kan finna störande ,men som alltid finns det ett par webhotel som varken kostar pengar eller lägger upp reklam på din sida men deras kvalitet är ofta snäppet lägre än de andras.

Copyright (c) 2000-2001 Citruz.nu | Kontakta | Om Citruz.nu |

Sophies Marsvin!
Trots att hamstrar är min personliga favorit gillar jag även marsvin... Kolla in Sopies sajt som handlar om just... Marsvin!

Att Notepada eller inte...
Om man inte behärskar HTML genom notepad, ska man då bry sig om att lära sig det eller ska man ta genvägen genom ett WYSIWYG-program som exempelvis Dreamweaver eller Frontpage?

Fem WebbVerktyg
Det finns program som kostar, sedan finns det sådana som inte kostar! Här är fem utmärkta gratisverktyg som kan komplettera webbyggaren.
  Underkonstruktion.nu
BETYG:
En användbar webbok om hur man lägger ut sin hemsida, webbismer, sajtanalyser och mycket annat matnyttigt!
Parachat
BETYG:
Otroligt populär chat med miljontals användare världen över. Otroligt enkel att använda (klipp och klistra-källkod!)
Flashfxp
BETYG:

Ett användarvänligt FTP program som stödjer resuming!