Artiklar
  Intervjuer
  Dokumentation
  Kurser
    Webbdesign
    JavaScript
    DHTML
    HTML
    CSS
    CGI
    XML
    ASP

  Forum
  Lag och Rätt
  Backup
  Färgverktyg
  Firewalls
  Ftp-klienter
  Ftp-servrar
  Html-editorer
  Länktestare
  Mailservrar
  Submiters
  Tillbehör
  Webläsare
  Webservrar
  Misc
  Skryt
  Nyheter
  Kontakta
  Om Citruz.nu
  Veckanssajt
     
"Webbyggarens smultronställe #1"

CITRUZ/KUNSKAP/ARTIKLAR/FÅ UT MER AV DINA BESÖKARE

Få ut mer av dina besökare, sid#2

*Gratisprover.
Varför? Ordet GRATIS klingar ljuvligt i mångas öron. Att ge dina besökare ett smakprov på dina tjänster exempelvis varuprover etc. är ett bra knep för att få dem intresserade.

*Bokmärken eller favoriter.
(Genom att lägga en sajt du tycker om bland dina favoriter/bokmärken sparas adressen i en speciell meny som du enkelt kan nå från din webläsare och på så vis slipper du komma ihåg sajtens adress.)
Varför?
Visste du att varannan person på internet inte vet hur man lägger en sajt bland sina favoriter. Visa hur man gör och få på så vis fler återbesök genom att besökarens webläsare kommer ihåg din sajts adress.
OBS! Det finns olika typer av javascript som automatiserar inläggande av din sajt i dina besökares favoriter/bokmärken och dessa script kan mycket väl användas men icke mot besökarens vilja eftersom det ses som oärligt mot dina besökare.

*Detta är inte allt.
Varför? Den här punktlistan tar upp de vanligaste och enklaste sätten att få ut mer av dina besökare, men självklart finns det många andra sätt också men om du är mån om dina besökare ska du behandla dem som du själv vill bli behandlad. Du bör alltså inte "SPAMMA*" till disskusionsforum, e-mail adresser eller liknande om du vill framstå som professionell.

*Spamma (Spam, engelska för köttkonserver på burk), men spamma innebär även att skicka reklam för sin sajt etc på platser där folk inte uppskattar det (e-mail adresser, chattar eller disskusionsforum etc). Att spamma kan ses som snabb och gratis reklam för din sajt men du förlorar i längden eftersom spamming ses som fullt av de flesta på nätet.

Bakåt

 

Uppåt
Bakåt

 

Copyright (c) 2000-2001 Citruz.nu | Kontakta | Om Citruz.nu |

Sophies Marsvin!
Trots att hamstrar är min personliga favorit gillar jag även marsvin... Kolla in Sopies sajt som handlar om just... Marsvin!

Att Notepada eller inte...
Om man inte behärskar HTML genom notepad, ska man då bry sig om att lära sig det eller ska man ta genvägen genom ett WYSIWYG-program som exempelvis Dreamweaver eller Frontpage?

Fem WebbVerktyg
Det finns program som kostar, sedan finns det sådana som inte kostar! Här är fem utmärkta gratisverktyg som kan komplettera webbyggaren.
  Underkonstruktion.nu
BETYG:
En användbar webbok om hur man lägger ut sin hemsida, webbismer, sajtanalyser och mycket annat matnyttigt!
Parachat
BETYG:
Otroligt populär chat med miljontals användare världen över. Otroligt enkel att använda (klipp och klistra-källkod!)
Flashfxp
BETYG:

Ett användarvänligt FTP program som stödjer resuming!