Artiklar
  Intervjuer
  Dokumentation
  Kurser
    Webbdesign
    JavaScript
    DHTML
    HTML
    CSS
    CGI
    XML
    ASP

  Forum
  Lag och Rätt
  Backup
  Färgverktyg
  Firewalls
  Ftp-klienter
  Ftp-servrar
  Html-editorer
  Länktestare
  Mailservrar
  Submiters
  Tillbehör
  Webläsare
  Webservrar
  Misc
  Skryt
  Nyheter
  Kontakta
  Om Citruz.nu
  Veckanssajt
     
"Webbyggarens smultronställe #1"

CITRUZ/KUNSKAP/ARTIKLAR/RISKEN MED EN STARTUP

Sida3.2 : ITprojektens ljusa sidor

Vårt kök och våra grillfester Regerar!!!Det fungerar som en oas eftersom vi annars arbetar otroligt mycket och hårt. Vi har en grillfest varje fredag. Vi har även vår egna version av "Don`t break the ice" och vissa av oss har vunnit och förlorat mindre förmögenheter på detta. Själv har jag vunnit vissa av våra tävlingar.
--John Shiple

Du tar med dig egna möbler och olika saker som får din arbetsplats att kännas lite som hemma. Ett ställe där du kan lyssna på musik utan hörlurar.
--Tricia McGillis

Det är människorna!

De bästa grillfesterna och de roligaste firmafesterna är ingenting om du inte har trevliga medarbetare(de måste vara trevliga, du kommer att spendera mertiden av ditt vakna liv tillsammans med dem!!!)

Startups har ofta få anställda och att en startup ofta består av endast två personer än inte ovanligt. Det är en speciell "familjekänsla" mellan folket som jobbar tillsammans i ett nystartat IT-företag, vilken jag personligen finner bättre än den klassiska arbetsrelationen. Du kan se din skapelse bära frukt och du har mycket lättare att ta del av frukten eftersom du är en stor delägare av företaget. Sedan när företaget växer så växer även dina åtaganden, vilket det knappast skulle gjort om du hade varit anställd av ett företag.
--Andrea Jenkins

Låter detta för bra för att vara sant? inte? Nästan för bra kanske? Alla grillfester och jippon är bara framsidan av ITstartups. Den mörka sidan är minst lika mörk som den ljusa är ljus.

Bakåt

 

Uppåt
Framåt

 

Copyright (c) 2000-2001 Citruz.nu | Kontakta | Om Citruz.nu |

Sophies Marsvin!
Trots att hamstrar är min personliga favorit gillar jag även marsvin... Kolla in Sopies sajt som handlar om just... Marsvin!

Att Notepada eller inte...
Om man inte behärskar HTML genom notepad, ska man då bry sig om att lära sig det eller ska man ta genvägen genom ett WYSIWYG-program som exempelvis Dreamweaver eller Frontpage?

Fem WebbVerktyg
Det finns program som kostar, sedan finns det sådana som inte kostar! Här är fem utmärkta gratisverktyg som kan komplettera webbyggaren.
  Underkonstruktion.nu
BETYG:
En användbar webbok om hur man lägger ut sin hemsida, webbismer, sajtanalyser och mycket annat matnyttigt!
Parachat
BETYG:
Otroligt populär chat med miljontals användare världen över. Otroligt enkel att använda (klipp och klistra-källkod!)
Flashfxp
BETYG:

Ett användarvänligt FTP program som stödjer resuming!