Citruz.nu  Webbyggarens smultronställe #1 Om Citruz.nu
Skryt
Kontakta oss
Länka till Citruz.nu
 
 

  Startsidan
  Kunskap
Artiklar
Intervjuer
Dokumentation
Forum
Lag och rätt
Kurser
  HTML
  DHTML
  XML
  ASP
  PHP
  CGI
  CSS
  Webdesign
  Javascript

 Resurser
Sponsorer
Bannerbyten
CGI
Forum
Gästböcker
Hotell
Javascript
Nyhetsbrev
Omdirigering
Promotion
Räknare
 Filarkiv
Backup
Färgverktyg
Firewalls
Ftp-klienter
Ftp-servrar
Html-editorer
Länktestare
Mailservrar
Submiters
Tillbehör
Webläsare
Webservrar

 
Du.är.här:
CITRUZ/KUNSKAP/INTERVJUER/MIKAEL.RYTTERSTAM

Hur föddes idèn?

Idén föddes 1996 då grundarna av linkpool Anders Fylking och Lars Rünberger började att bygga på systemet. Idén fick man genom att snegla på en liknande tjänst som fanns i usa, men inte i sverige på den här tiden. Linkpool.com lanserades 24/4 1997 vilket innebär att vi nyligen firade 4-års-jubileum!!!

Hur ser en vanlig dag ut på linkpool.com ut?

På linkpool.com är det en hel del kontakter med medlemmarna per mejl och telefon gällande allt från tekniska supportfrågor till generella frågor om annonsering på internet. Borttappade inloggningsuppgifter är ohotad etta på topplistan av supportärenden...

Kontakter med annonsörer och leverantörer tillhör också vardagen, plus kontakten med samarbetspartners och potentiella och presumtiva kunder.

En hel del administration blir det också för att hålla alla medlemsföretags medlemskonton fullt ut aktiva med bannrar och bannerutrymmen.

Vad för typ av IT-kunskaper har du och dina kollegor?

För egen del är jag diplomerad webbdesigner och har en relativt gedigen överblick och kunskap av diverse områden vad gäller just it. I och med att vi anlitar olika leverantörer för linkpool´s teknik och drift så är det sällan vi själva behöver göra några ingrepp. Vi koncentrerar oss främst på support, försäljning, administration och marknadsföring.

Har du några gamla fina minnen från de första veckorna av linkpool?

Var tyvärr inte med från den allra första början utan har varit med de två senaste åren, men främst minns man kanske den höga klickfrekvensen på bannrarna från den tiden då en enkel banner lätt kunde generera 10% i klickandel. Bannrarna var otroligt snygga på den tiden också...

Bakåt

 

Uppåt
Framåt
Framåt

 

Copyright © Baitworm labs. 2001 || Privacy policy