Citruz.nu  Webbyggarens smultronställe #1 Om Citruz.nu
Skryt
Kontakta oss
Länka till Citruz.nu

God jul önskar vi på Citruz.nu!
 
 

  Startsidan
  Kunskap
Artiklar
Intervjuer
Dokumentation
Forum
Lag och rätt
Kurser
  HTML
  DHTML
  XML
  ASP
  PHP
  CGI
  CSS
  Webdesign
  Javascript

 Resurser
Sponsorer
Bannerbyten
CGI
Forum
Gästböcker
Hotell
Javascript
Nyhetsbrev
Omdirigering
Promotion
Räknare
 Filarkiv
Backup
Färgverktyg
Firewalls
Ftp-klienter
Ftp-servrar
Html-editorer
Länktestare
Mailservrar
Submiters
Tillbehör
Webläsare
Webservrar

 
Du.är.här:
CITRUZ/RESURSER/WEBBHOTELL

Webbhotell
På internet finns det huvudsakligen två olika typer av webhotell: 1:Betalhotell 2:Gratishotell. Betalhotellen ger förstklassig service och deras servrar likaså. Gratishotellen finansierar sig genom att sätta upp reklam på din sida som de sedan hoppas ska ge dem pengar ,dessa hotel håller ofta hyfsad klass men deras reklam är störande. Men det finns självklart undantag bland gratishotellen ,dessa sätter inte upp reklam på din sida men erbjuder ändå bra tjänster. Detta är endå inget för "experten" med tanke på att dom nästa aldrig erbjuder en att ha "egna" cgi script eller liknande och ingen oönskad reklam så om man vill använda sina kunskaper till max så får man nog ta och välja den lite dyrare vägen.

Betalhotell
Att lägga upp sin site på ett betalhotell kostar inte speciellt mycket och du får en betydligt bättre tjänst än om du skulle välja ett gratishotell.

Gratishotell
Om du av någon anledning inte vill betala ett webhotell så finns det många hotell för dig. Vad som är gemensamnt för dessa hotell är att de alla är gratis. Men däremot så lägger vissa av hotellen upp reklam på din sida som många kan finna störande ,men som alltid finns det ett par webhotel som varken kostar pengar eller lägger upp reklam på din sida men deras kvalitet är ofta snäppet lägre än de andras.

Copyright © Baitworm labs. 2001 || Privacy policy